Bodyfit

Voor mijn zwembad wilde ik graag een zwembad overkapping. Met een overkapping ben ik namelijk niet afhankelijk van het weer en kan ik het hele jaar door gebruik maken van mijn zwembad. Daarnaast vind ik het ook veiliger als vrienden met jonge kinderen op bezoek zijn. Zij kunnen dan lekker in de tuin spelen zonder dat we bang hoeven te zijn dat ze in het zwembad vallen.

Een zwembad overkapping is kostenbesparend

Een zwembad overkapping zorgt er ook voor dat de warmte van het water beter bewaard blijft. Ook als het ’s nachts afkoelt. Dit scheelt ook weer in het energieverbruik en dat is goed voor het milieu en het bespaart natuurlijk ook in de kosten. De overkapping zorgt er ook voor dat er minder rommel in het zwembad terecht komt. Blaadjes, beestjes of ander vuil komt niet in het water terecht.

Zwembad overkapping

Met mooi weer in de buitenlucht

Allemaal voordelen voor een zwembad overkapping. Maar met mooi weer zwem ik toch het liefst gewoon in de buitenlucht. We zijn daarom op zoek gegaan naar een overkapping met een rolsysteem. Pas als het weer minder wordt, kan de overkapping gesloten worden en met mooi weer gebruik je het zwembad gewoon in de buitenlucht.

Zwembad

Specialist op het gebied van wellness

Wij vonden ons systeem bij Bodyfit. Zij zijn gespecialiseerd in wellness en weten dus precies wat er komt kijken bij het onderhoud van een zwembad en wat de voor- en nadelen zijn van een zwembad overkapping. Daarom kun je bij Bodyfit ook een overkapping laten maken helemaal naar je eigen wensen. Dus wat voor jou belangrijk is. Een overkapping met motoraandrijving en afstandsbediening vergroot het gebruiksgemak en kan ook door Bodyfit geleverd worden. De zwembadoverkappingen zijn verkrijgbaar in 250 ral kleuren. Zo ontwerp je zelf een unieke zwembad overkapping, helemaal naar jouw wensen.